Buinen in zee met André Wever

BuinenDe drager van de rode lantaarn in de zondagse vijfde klasse F, Buinen, heeft een nieuwe trainer gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen zal André Wever de verantwoordelijke man zijn bij de geelhemden. Wever, die op dit moment assistent-trainer is van vierdeklasser KSC uit Schoonoord, is daarmee de opvolger van Andries Bremer. Deze zal Buinen al na één seizoen weer verlaten.

Overigens was er ook sponsornieuws in Buinen: zowel Bouwbedrijf Vedder als VCH Actifood gingen over tot het verlengen van hun contract. Hierdoor zullen de namen van beide hoofdsponsoren ook de komende drie seizoenen op het geel-zwarte tenue staan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like