Einde Protos Weering voor TEVV, tussenronde voor Nieuw Buinen

logo_breed_pwzNa drie nederlagen in de halve finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi is dit het eindstation voor TEVV gebleken. Na een 1-2 nederlaag tegen Dalen, een 0-2 nederlaag tegen Nieuw Buinen én een 2-6 nederlaag tegen Lutten kunnen de Mondkers niet meer op plaats 1 of 2 in de poule eindigen.

Voor Nieuw Buinen verliep de avond een stuk succesvoller. Na vier wedstrijden hadden de oranjehemden drie overwinningen geboekt. Met name de laatste, tegen Lutten, bleek van groot belang. Na deze 4-3 overwinning zag Nieuw Buinen echter dat Erica van Dalen won, waardoor de Buunermonders op de tweede plaats in de poule eindigden. Hierdoor speelt de ploeg op woensdag 7 januari in de tussenronde. Inzet die avond is de zesde (en laatste) finaleplaats. De tussenronde wordt gespeeld in sporthal ‘Angelslo’ in Emmen.

Tussenronde
In de tussenronde zullen naast Nieuw Buinen ook HZVV (za, 1E), Rolder Boys (zo, 1F), Germanicus (zo, 2L) en Dedemsvaart (zo, 3A) in actie komen. De winnaar van de tussenronde gaat door naar de finale, voor de andere vier ploegen is Protos Weering ten einde. Aanvang: 18:00 uur.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loting 2e ronde KNVB-beker B-categorie district Noord bekend

De loting voor de 2e ronde van de KNVB-beker voor de B-categorie is bekend.

Toernooi voor de jongsten bij SJS

Op zaterdag 11 juni organiseert SJS op haar complex aan de Julianastraat in Stadskanaal ...

Bedrijf in beeld: Huize Bareveld

Huize Bareveld zal komend seizoen in beeld zijn bij voetbalvereniging Bareveld.