Einde Protos Weering voor TEVV, tussenronde voor Nieuw Buinen

logo_breed_pwzNa drie nederlagen in de halve finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi is dit het eindstation voor TEVV gebleken. Na een 1-2 nederlaag tegen Dalen, een 0-2 nederlaag tegen Nieuw Buinen én een 2-6 nederlaag tegen Lutten kunnen de Mondkers niet meer op plaats 1 of 2 in de poule eindigen.

Voor Nieuw Buinen verliep de avond een stuk succesvoller. Na vier wedstrijden hadden de oranjehemden drie overwinningen geboekt. Met name de laatste, tegen Lutten, bleek van groot belang. Na deze 4-3 overwinning zag Nieuw Buinen echter dat Erica van Dalen won, waardoor de Buunermonders op de tweede plaats in de poule eindigden. Hierdoor speelt de ploeg op woensdag 7 januari in de tussenronde. Inzet die avond is de zesde (en laatste) finaleplaats. De tussenronde wordt gespeeld in sporthal ‘Angelslo’ in Emmen.

Tussenronde
In de tussenronde zullen naast Nieuw Buinen ook HZVV (za, 1E), Rolder Boys (zo, 1F), Germanicus (zo, 2L) en Dedemsvaart (zo, 3A) in actie komen. De winnaar van de tussenronde gaat door naar de finale, voor de andere vier ploegen is Protos Weering ten einde. Aanvang: 18:00 uur.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

BREAKING NEWS: SEIZOEN AMATEURVOETBAL IS AFGELOPEN!

Het amateurvoetbal voor dit seizoen is afgelopen, dat heeft de KNVB laten weten na ...

240 miljoen euro extra steun voor sport

Het kabinet heeft een nieuw steunpakket aangekondigd voor de sport.

Aftellen: Raymond Duitscher Toernooi

Na de oproep van de toernooicommissie van v.v. Titan op deze website hebben zich de ...