Mussel heeft een nieuwe trainer

MusselHet bestuur van SV Mussel heeft een nieuwe trainer weten vast te leggen. Doordat de samenwerking tussen de vierdeklasser en Jan Moes aan het eind van het seizoen na drie jaargangen zal eindigen, was dit noodzakelijk. In de persoon van de 34-jarige Tseard van der Meer denkt men de juiste opvolger te hebben gevonden. Van der Meer is momenteel actief als trainer van de A-junioren van VVS Oostwold, maar heeft ook enige jaren ervaring als hoofdtrainer van Veelerveen.

Tseard van der Meer tekent zijn contract bij SV Mussel...
Tseard van der Meer tekent zijn contract bij SV Mussel…

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jarig ZVV Borger kent goede start

Met maar liefst veertig jaar op de teller is Zaalvoetbalvereniging Borger één van de ...