Gasselternijveen heeft een nieuw bestuur

GasselternijveenDe leden van v.v. Gasselternijveen hebben, ruim anderhalve maand na het terugtreden van het vorige bestuur, een nieuw bestuur benoemd. De benoeming vond plaats tijdens een bijzondere ledenvergadering in de kantine op sportpark ‘De Hunze’. Tijdens de vergadering vertelde de eerder gevormde formatiegroep over haar bevindingen. Vervolgens was het benoemen van de nieuwe bestuurders een formaliteit. 

Hiermee komt een einde aan een periode waarin de vijfdeklasser onder leiding van een demissionair bestuur stond. Deze situatie ontstond nadat bestuurslid Roelof Heuten en voorzitter Piet Wolters kort na elkaar opstapten. Voor de overige bestuurders was dit aanleiding om de taken ook neer te leggen. Van het vorige bestuur keren Itske Prikker, Marjon Boiten en Bert Koomans terug. Nieuw zijn voorzitter Edwin van der Vries en penningmeester Lukas Tammenga.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 8

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 8.

SV Borger prolongeert Algarve Cup met succes!

SV Borger heeft opnieuw beslag weten te leggen op de Algarve Cup en prolongeerde ...