Gasselternijveen heeft een nieuw bestuur

GasselternijveenDe leden van v.v. Gasselternijveen hebben, ruim anderhalve maand na het terugtreden van het vorige bestuur, een nieuw bestuur benoemd. De benoeming vond plaats tijdens een bijzondere ledenvergadering in de kantine op sportpark ‘De Hunze’. Tijdens de vergadering vertelde de eerder gevormde formatiegroep over haar bevindingen. Vervolgens was het benoemen van de nieuwe bestuurders een formaliteit. 

Hiermee komt een einde aan een periode waarin de vijfdeklasser onder leiding van een demissionair bestuur stond. Deze situatie ontstond nadat bestuurslid Roelof Heuten en voorzitter Piet Wolters kort na elkaar opstapten. Voor de overige bestuurders was dit aanleiding om de taken ook neer te leggen. Van het vorige bestuur keren Itske Prikker, Marjon Boiten en Bert Koomans terug. Nieuw zijn voorzitter Edwin van der Vries en penningmeester Lukas Tammenga.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW zoekt trainer voor tweede elftal

De v.v. SPW is per direct op zoek naar een trainer voor de tweede ...

Uitkomsten landelijk onderzoek zaterdag- en zondagvoetbal

De uitkomsten van een landelijk onderzoek naar het zaterdag- en zondagvoetbal door de KNVB ...