Piet Wolters benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de ledenvergadering van v.v. Gasselternijveen op 19 januari jl. werd door de aanwezige leden voorgesteld om oud-voorzitter Piet Wolters te benoemen tot Lid van Verdienste. Op het voorstel werd met algehele instemming gereageerd. De eerste taak voor de nieuwe voorzitter, Edwin van der Vries, was daarmee het brengen van dit heugelijke nieuws aan zijn voorganger. Het voorstel aan de vergadering luidde als volgt:

Geachte vergadering,

Onlangs kondigde Piet Wolters zijn terugtreden als voorzitter aan. Het zou onze club sieren wanneer er op gepaste wijze stil wordt gestaan bij de verdiensten van Piet voor onze vereniging.

Piet zat zijn eerste Algemene Ledenvergadering voor op 26 oktober 2007. Daarmee is Piet iets meer dan zeven kalenderjaren voorzitter geweest. En hoewel het besturen van een voetbalclub net als het beoefenen van de voetbalsport zelf, een teamaangelegenheid is, zijn er tal van zaken gerealiseerd onder het voorzitterschap van Piet. Bovenal geldt Piet als een echte clubman waar we er niet genoeg van kunnen hebben!

Met het risico dat er dingen gemist worden, volgt nu een greep uit de werkzaamheden die Piet de afgelopen jaren verrichtte voor v.v. Gasselternijveen:

Leider pupillenteams
V
oorzitter van de jeugdafdeling
Voorzitter
Elftalleider A-junioren
E
lftalleider Dames-senioren
Kantinemedewerker
Lid onderhoudsploeg sportpark
Lid werkgroep jubileumboek
Lid jubileumcommissie 2013
Secretaris SJO ZVC ‘14
Redacteur clubblad ‘Conctact’
Lid van diverse werkgroepen, onder andere op het gebied van duurzaamheid

Een deel van deze werkzaamheden heeft Piet uitgevoerd in een periode waarin hij op persoonlijk en professioneel gebied enorme tegenslagen moest verwerken. Dat Piet zich juist in deze periode altijd, zonder klagen of morren, heeft ingezet voor onze club, siert hem. Daarmee is Piet te plaatsen in het rijtje iconen die v.v. Gasselternijveen rijk is.

Geachte vergadering,

Aan u het verzoek om Piet Wolters tot Lid van Verdienste van v.v. Gasselternijveen te benoemen. Indien u in kunt stemmen met dit voorstel, vragen wij u dit besluit met een welgemeend applaus te bekrachtigen…

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitwijken naar kunstgras verplicht voor standaardteams

Vanaf 9 oktober is het verplicht om uit te wijken naar kunstgras voor standaardteams.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.