Wilbert Arends blijft in Musselkanaal

Hoe verder de maand januari vordert, hoe verder de clubs in de Kanaalstreek zijn met het invullen van de positie van hoofdtrainer. Twee clubs die nog geen besluit hadden genomen waren SC Stadskanaal en SETA. Waren, want inmiddels is bekend geworden wie na de komende zomerstop de technisch verantwoordelijken zullen zijn bij deze clubs.

SC StadskanaalSC Stadskanaal
Hier kunnen we kort gaan, want er is niet één argument te bedenken om de samenwerking met Rick Slor te beëindigen. En dit doet de aankomende derdeklasser dan ook niet. Slor, die eerder werkzaam was bij Valthermond zal daarmee zijn tweede seizoen bij de blauwhemden ingaan. Behalve Slor verlengde ook zijn assistent / verzorger Wout Geerlings zijn overeenkomst met de bespeler van sportpark ‘Pagedal’.

SETASETA
Een grotere verrassing was het besluit van het bestuur van SETA. Hoewel, de man die als trainer tekende zorgde misschien wel voor het verrassende element: want welke zaterdagse vijfdeklasser wil niet in zee met de gelauwerde trainer die Wilbert Arends is? Arends is momenteel nog werkzaam bij buurman Musselkanaal en tekende onlangs een contract bij zondagse vierdeklasser Schoonebeek. De 45-jarige Emmenaar zal zich behalve op het eerste elftal ook op de jeugdafdeling van de blauwhemden richten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Amateurvoetbal op vrijdag afgelast vanwege storm

De KNVB heeft alle wedstrijden in het amateurvoetbal voor vandaag afgelast in verband met ...

Uitslagen Zechstein Indoor Soccer Toernooi 29 december

Uitslagen van de op 29 december gespeelde wedstrijden tijdens het Zechstein Indoor Soccer Toernooi.