Wilbert Arends blijft in Musselkanaal

Hoe verder de maand januari vordert, hoe verder de clubs in de Kanaalstreek zijn met het invullen van de positie van hoofdtrainer. Twee clubs die nog geen besluit hadden genomen waren SC Stadskanaal en SETA. Waren, want inmiddels is bekend geworden wie na de komende zomerstop de technisch verantwoordelijken zullen zijn bij deze clubs.

SC StadskanaalSC Stadskanaal
Hier kunnen we kort gaan, want er is niet één argument te bedenken om de samenwerking met Rick Slor te beëindigen. En dit doet de aankomende derdeklasser dan ook niet. Slor, die eerder werkzaam was bij Valthermond zal daarmee zijn tweede seizoen bij de blauwhemden ingaan. Behalve Slor verlengde ook zijn assistent / verzorger Wout Geerlings zijn overeenkomst met de bespeler van sportpark ‘Pagedal’.

SETASETA
Een grotere verrassing was het besluit van het bestuur van SETA. Hoewel, de man die als trainer tekende zorgde misschien wel voor het verrassende element: want welke zaterdagse vijfdeklasser wil niet in zee met de gelauwerde trainer die Wilbert Arends is? Arends is momenteel nog werkzaam bij buurman Musselkanaal en tekende onlangs een contract bij zondagse vierdeklasser Schoonebeek. De 45-jarige Emmenaar zal zich behalve op het eerste elftal ook op de jeugdafdeling van de blauwhemden richten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fair Play prijs 2019 voor Fit Boys, Mussel 3e

Mussel werd derde in de Fair Play-verkiezing van sportiefste ploeg.

Loek Swarts: oude liefde roest niet

Westerwolde heeft in de persoon van Loek Swarts een trainer voor het nieuwe seizoen ...

Otto Halmingh nieuwe hoofdtrainer Musselkanaal seizoen 2024/2025

Musselkanaal heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2024/2025 in de persoon van ...