Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Bouwbedrijf Vedder (Buinen) en VHC ActiFood (Oosterwolde) onlangs twee nieuwe adverteerders heeft vast kunnen leggen! Beide bedrijven zijn actief als shirtsponsor van v.v. Buinen, maar zien ook de toegevoegde waarde van deze website. Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

VHC2                    

Interesse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door circa 25.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geert Aalderink nieuwe hoofdtrainer Sellingen

Sellingen heeft voor het seizoen 2020-2021 Geert Aalderink aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Amateurvoetbal langzaam aan weer op gang gebracht

De jeugd mag onder beheersbare omstandigheden vanaf 29 april weer gaan sporten.

Beker-indelingen zondagclubs

Overzicht van de beker-indelingen van de zondagclubs uit de regio van de Kanaalstreek.