Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Bouwbedrijf Vedder (Buinen) en VHC ActiFood (Oosterwolde) onlangs twee nieuwe adverteerders heeft vast kunnen leggen! Beide bedrijven zijn actief als shirtsponsor van v.v. Buinen, maar zien ook de toegevoegde waarde van deze website. Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

VHC2                    

Interesse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door circa 25.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like