SJS quizt met Henk de Haan

SJSZaterdag 14 februari organiseert SJS de vierde editie van hun jaarlijkse voetbalquiz. In navolging van de redactie van FC Kanaalstreek heeft de organisatie van de zaterdagclub besloten om Henk de Haan vast te leggen als presentator. Tussen de verschillende rondes zal de oud-voetballer de aanwezigen vermaken met hilarische anekdotes. En dat deed De Haan immers in het najaar van 2014 ook bij de voetbalquiz van FC Kanaalstreek.

Mede-organisator Niels Wilting van SJS over de quiz: “We hebben gekozen voor 14 februari omdat dit een vrije voetbalronde was. Gezien de weersomstandigheden van de afgelopen tijd zal het eerste elftal ongetwijfeld een inhaalwedstrijd moeten spelen. Maar voor de quiz is dat geen probleem aangezien deze begint om 19:00 uur.” 

Een andere man die inbreng heeft bij de organisatie is drievoudig winnaar Jacob Wilting. Door zijn nieuwe rol kiest Wilting ervoor om zijn titel niet te verdedigen, want het maken van de quizvragen gaat niet samen met het beantwoorden ervan. Wilting was overigens ook winnaar van de FC Kanaalstreek Voetbalquiz, die in Café De Twee werd georganiseerd. Nieuw tijdens deze editie is het teamklassement. Wilting legt uit: “Iedereen speelt individueel, maar wanneer men zich ook als team (minimaal vier personen) opgeeft, dan tellen de vier beste individuele scores mee in het teamklassement. Dit is wat ons betreft een leuk, extra onderdeel. 

De voetbalquiz van SJS begint op zaterdag 14 februari om 19:00 uur. Aanmelden is niet verplicht, maar kan wel: wiltingho@hotmail.com. De quiz is toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen voor SJS-leden. Deelname is gratis!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16 kan komend seizoen voetballen in Tweede Exloërmond

De Treffer '16 kan komend seizoen gewoon weer voetballen in Tweede Exloërmond.

ZVC’14 Zand en Veen Cup in Gasselte

Op zaterdag 11 juni a.s. spelen de drie moederverenigingen van SJO ZVC ’14, met ...