Kunstgras en toch afgelast?!

Ter Apel '96Groot was de verbazing bij een aantal regionale voetbalfans. Want waar velen reikhalzend uitkeken naar de ontmoeting tussen vierdeklassers Ter Apel ’96 en SC Stadskanaal, werd er door thuisploeg Ter Apel gemeld dat de wedstrijd was afgelast. Reden van afgelasting: sneeuw op het kunstgras. Maar wanneer het aan een aantal direct betrokkenen had gelegen, was de wedstrijd tussen de koploper en nummer twee van 4D wel gespeeld.

Wedstrijdsecretaris Cees van Rieke zegt hierover: “Op beelden van de bewakingscamera is te zien hoe een aantal mensen in de nacht van zaterdag op zondag een poging heeft gedaan om ons kunstgrasveld sneeuwvrij te maken. Het vermoeden bestaat dat het om enkele spelers van het eerste elftal van Stadskanaal gaat. Het sneeuwvrij maken is echter maar gedeeltelijk gelukt, waardoor de wedstrijd door de nog aanwezige sneeuw alsnog niet door kon gaan.” Van Rieke besluit door de sneeuwruimers te danken voor hun inspanningen: “Ons eerste elftal heeft zondagmorgen toch nog een training af kunnen werken op het sneeuwvrije gedeelte!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer en Johan Postma na drie jaar uit elkaar

De wegen van Alteveer en Johan Postma gaan scheiden na afloop van het huidige ...

Column Jan Dirk van der Zee: Voorbeschouwing op veelbelovend voetbalseizoen

Een column van directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee over het aankomende en ...