Titelkandidaat Titan kent slechte herstart

TitanTitan is één van de voornaamste kandidaten voor de titel in de derde klasse D. Sterker, de Nieuw-Weerdingers hadden bij de hervatting van het seizoen het kleinste aantal verliespunten. In de uitwedstrijd tegen Sleen ging de ploeg echter lelijk onderuit: 3-0 werd het tegen de middenmoter. Waar Titan in de eerste onderlinge ontmoeting een 0-2 achterstand om wist te buigen, leverde de ontmoeting met de roodhemden nu dus niets op. En daar was op zich weinig op af te dingen.

Spelen met vuur
Sleen, dat een aantal geblesseerde spelers moest missen, begon goed aan de wedstrijd. De eerste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Dit zorgde bij Titan niet voor paniek. Wellicht had men wel gewaarschuwd moeten zijn, want na een aantal gemiste kansen was het na  ruim een kwartier spelen wel raak: Arjan Goeree scoorde de 1-0. Het toch wel tegenvallende spel viel de spelers van Titan zelf ook tegen, en vooral Drazen Jagodic liet dit merken. Jagodic speelde met vuur, door met een gele kaart op zak, de bal uit frustratie weg te trappen. De scheidsrechter spaarde hem, maar trainer Goeree haalde Jagodic halverwege de wedstrijd naar de kant.

Druk
Na de rust voerde Titan de druk op Sleen op, en dwong het een aantal kansen af. En waar de Nieuw-Weerdingers niet scoorden, deed Sleen dat wel: na een klein uur spelen was het Wouter Eiting die de pass van Arjan Goeree tot doelpunt promoveerde. In het restant van de wedstrijd legde de thuisploeg zich toe op het verdedigen van deze voorsprong. Dit lukte met verve en in de slotminuten was het uitblinker Arjan Goeree die de marge zelfs op drie bracht.

Achtervolging
Door de nederlaag is Titan haar ‘pole-position’ kwijt geraakt en zal het vanaf nu in de achtervolging moeten op Valthermond, dat twee punten meer heeft verzameld. Het eerste moment waarop de rood-witten dat kunnen doen is op 22 februari, wanneer men op het eigen sportpark Bargeres ontvangt.

adverteren

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zwaarbevochten overwinning voor Nieuw Buinen

Na de eerste overwinning van vorige week op Rolder Boys was het voor Nieuw ...

SPW haalt uit in Winschoten

SPW heeft haar goede start in de vierde klasse een passend vervolg gegeven. Op ...