Selectie Jeugdteam Kanaalstreek is bekend!

Logo JTHet is inmiddels een traditie: jaarlijks, in de zomerperiode, stapt een groep voetbaltalenten uit de Kanaalstreek in een touringcar. Vervolgens reizen zij af naar een zonnig oord om daar een internationaal jeugdtoernooi te spelen. De cyclus van het seizoen 2014-2015 is gestart, en inmiddels zijn er belangrijke stappen gezet: de bestemming is bepaald én de samenstelling van de selectie is rond. Overigens zal FC Kanaalstreek het Jeugdteam op de voet volgen!

Bestemming
Enige tijd geleden schreef secretaris Arie Weits het Jeugdteam Kanaalstreek in voor een toernooi in Italië. Hiermee keert het Jeugdteam na een jaar Spanje terug naar het land van ‘catenaccio’. Volgens Weits een weloverwogen én breed gedragen keuze: “De San Marino Cup heeft nu al tien deelnemende teams vastgelegd, dus een breed deelnemersveld is gegarandeerd. Dat was vorig jaar in Spanje wel anders. De ervaringen met dit toernooi zijn positief, dus vandaar dat het bestuur van het Jeugdteam deze keuze heeft gemaakt.” Het toernooi om de San Marino Cup wordt in het Italiaanse Riccione gehouden, een plaatsje nabij Rimini. De wedstrijden zullen tussen 5 en 10 juli gespeeld worden.

Selectie
Samen met het bestuur heeft het trainersduo René Nijgh en Theo Gennissen ook de selectie van het Jeugdteam 2015 samengesteld. De volgende spelers zullen deel uitmaken van het gezelschap dat naar Italië afreist:

Nieuw Buinen: Mike Reuvers
NWVV: Rick Hendriks
Onstwedder Boys: Sven Jaegers en Peter Orsel
SPW: Yorin Hoezen en Bram Poelman
SC Stadskanaal: Ron Lohuis en Patrick Pieterman
Ter Apel ’96: Patrick Bults en Daan Stam
Valthermond: Jesper de Graaf, Dion van der Laan, Demy te Velde en Erwin Wardenburg
Westerwolde: Arjen Heidekamp

Reserves: Martin Eding (Valthermond), Dion Lowes (Valthermond) en Jordin Louwes (Sellingen)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: nieuwe keeper voor Nieuw Buinen

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 1

De tussenstand na speelronde 1 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto

KNVB levert belangrijke bijdrage aan verkiezingsdebat over sport en bewegen op 4 maart

De KNVB levert een belangrijke bijdrage aan het het verkiezingsdebat over sport en bewegen.