Vakantiepret met Boy Nijgh Voetbalschool

boy-nijgh-voetbalschoolDe Boy Nijgh Voetbalschool organiseert sinds vorig jaar evenementen voor jonge talenten. De evenementen vinden plaats in de schoolvakanties, en worden georganiseerd op het sportpark van SC Stadskanaal. Ook op 25 februari (voorjaarsvakantie) was het een drukte van jewelste op sportpark ‘Pagedal’. Zo konden F-pupillen tot en met D-junioren afkomstig uit de Kanaalstreek deelnemen aan de techniekkampioenschappen.

Veel animo
Onder prima weersomstandigheden waren de F-pupillen ‘s ochtends aan de beurt en konden E-pupillen en D-junioren na het middaguur hun technische vaardigheden tonen aan de vele begeleiders, vrijwilligers en genietende ouders aan de zijlijn. Over de twee dagdelen konden organisatoren Rik Meinds en Jordi Nijgh bijna tachtig deelnemers verwelkomen. Zij konden in diverse één-tegen-één-vormen punten verdienen. Dit kon bijvoorbeeld door veel doelpunten te scoren, maar er werden ook extra punten toegekend wanneer er aan een doelpunt ook nog een geslaagde schijnbeweging vooraf ging.

0
De activiteiten van de Boy Nijgh Voetbalschool: vermaak voor jong en oud… (Foto’s: Stoffer Bakker)

Winnaars
Nick de Jonge was in de categorie F-pupillen tot acht jaar de sterkste. Jorick Schipper ging met de eerste prijs aan de haal bij de F-pupillen vanaf 8 jaar. Bij de E-pupillen ging de beker en het trainingsshirt van de Boy Nijgh Voetbalschool naar Robin Huls en Maurice Mulder werd winnaar bij de D-pupillen. In de meivakantie staat het voetbalvaardighedencircuit op het programma. Bij de editie in 2014 kwamen hier ruim negentig pupillen op af.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loewie Piebes blijft bij SJS

Loewie Piebes is ook het komend seizoen trainer bij v.v. SJS. Beide partijen zijn ...

SJS start met toernooi en jubilarissen

Voor SJS is het voetbaljaar 2018 begonnen. Afgelopen zaterdag speelden de seniorenteams, G1 en ...

Overschrijven kan tot en met 15 juni

Het einde van het seizoen nadert en dus beraden spelers zich op hun sportieve ...