Sponsornieuws!

Kinds

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Kinds Verhuur (Gieten) onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Eigenaar Robert Kinds is behalve ondernemer ook elftalleider bij de hoofdmacht van EEC.

Kinds ziet als geen ander de toegevoegde waarde van het online-platform:
“Sporters in het algemeen en voetballers in het bijzonder vinden het geweldig om over hun prestaties te lezen. Dat ook de ploegen uit de lagere klassen aan de orde komen is een grote plus van deze website. En als bedrijf kan ik me ook nog eens bekend maken bij de bijna 30.000 maandelijkse bezoekers. Niet adverteren is geen optie!”

Interesse?
Tot het einde van het seizoen heeft FC Kanaalstreek een actie voor adverteerders: voor € 50,- staat uw bedrijfslogo bij alle artikelen van uw favoriete club. Clubs die kampioen worden of nacompetitie gaan spelen zullen we uitgebreid volgen, de komende weken! Indien u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met FC Kanaalstreek: redactie@fckanaalstreek.nl

Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten huldigt jubilarissen

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering heeft Gieten-voorzitter Hendrik Hilbolling een forse taak gehad aan ...

Vacature: Alteveer zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2023/2024

Alteveer is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024.

Overschrijvingen nog mogelijk tot en met 15 juni

Overschrijven is nog mogelijk tot en met 15 juni, dus wie wil overschrijven moet ...