Sponsornieuws!

Kinds

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Kinds Verhuur (Gieten) onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Eigenaar Robert Kinds is behalve ondernemer ook elftalleider bij de hoofdmacht van EEC.

Kinds ziet als geen ander de toegevoegde waarde van het online-platform:
“Sporters in het algemeen en voetballers in het bijzonder vinden het geweldig om over hun prestaties te lezen. Dat ook de ploegen uit de lagere klassen aan de orde komen is een grote plus van deze website. En als bedrijf kan ik me ook nog eens bekend maken bij de bijna 30.000 maandelijkse bezoekers. Niet adverteren is geen optie!”

Interesse?
Tot het einde van het seizoen heeft FC Kanaalstreek een actie voor adverteerders: voor € 50,- staat uw bedrijfslogo bij alle artikelen van uw favoriete club. Clubs die kampioen worden of nacompetitie gaan spelen zullen we uitgebreid volgen, de komende weken! Indien u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met FC Kanaalstreek: redactie@fckanaalstreek.nl

Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuwe spelregels zaalvoetbal 2021/2022

In het seizoen 2021/2022 zijn er nieuwe spelregels binnen het zaalvoetbal.

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Uitslagen zaterdag 6 augustus

Uitslagen zaterdag 6 augustus Onstwedder Boys – De Pelikanen 1-0 Gieterveen – SJS 1-2 ...