Nieuwe trainer en kantine voor SC Stadskanaal

stadskanaal_JPGHet bestuur van SC Stadskanaal zit niet stil. Zo moest men door het vertrek van Jordi Nijgh (trainer Stadskanaal 2) op zoek naar een nieuwe trainer én kreeg het bestuur van de ledenvergadering toestemming/opdracht om een grondige renovatie van de kantine voor te bereiden. Inmiddels zijn op beide dossiers grote vorderingen gemaakt.

Trainer
Masohi Tauran aangesteld als trainer van de B-selectie voor het seizoen 2016-2017. Tauran is de opvolger van Jordi Nijgh, die hoofdtrainer wordt van Gieterveen. De 35-jarige Tauran is woonachtig te Hoogezand en is werkzaam bij de Nationale Politie te Groningen. Hij is op dit moment assistent-trainer bij ZFC Zuidlaren zondag. Tauran hoopt binnenkort de cursus TC 3 succesvol af te sluiten. Als voetballer heeft hij zijn sporen verdiend op het hoogste amateurniveau bij Oranje Nassau Groningen, Appingedam en ACV.

Kantine
Op de Algemene Ledenvergadering in september 2015 heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om de binnenkant van de kantine grondig te renoveren. Om de renovatie te begeleiden is een projectgroep in het leven geroepen. Het renovatieplan is nu gereed, de uitvoering start medio juni. De eerste week zal grotendeels in het kader staan van slopen en strippen. Daarna zal de wederopbouw plaatsvinden. De planning is dat de renovatie op 1 augustus 2016 is afgerond. Via onderstaande video een impressie van het eindresultaat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lr-5o1umHeA&w=800&h=315]

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Westerwolde en Richard Streuding verlengen samenwerking

Richard Streuding is ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van Westerwolde.

FC Kanaalstreek Winseries: Bier uur!

Maak kans op een van de schitterende prijzen met de FC Kanaalstreek winseries.