Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Zandstra Schilderwerken uit Stadskanaal en Bouwmaatschappij Vuurboom uit Valthermond onlangs twee nieuwe adverteerders heeft vast kunnen leggen!

VuurboomHet logo van het schildersbedrijf zal tot het einde van het seizoen te zien zijn bij alle berichten over v.v. Valthermond en SC Stadskanaal. Het logo van de bouwonderneming zal tot het einde van het seizoen te zien zijn bij alle berichten over v.v. Valthermond.

Interesse?
Tot het einde van het seizoen heeft FC Kanaalstreek een actie voor adverteerders: voor € 50,- staat uw bedrijfslogo bij alle artikelen van uw favoriete club. Clubs die kampioen worden of nacompetitie gaan spelen zullen we uitgebreid volgen, de komende weken! Indien u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met FC Kanaalstreek: redactie@fckanaalstreek.nl

Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeroen Manschot opent seizoen scheidsrechtersvereniging HZOD

Jeroen Manschot opent het scheidsrechtersseizoen van de scheidsrechtersvereniging HZOD

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.