Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Zandstra Schilderwerken uit Stadskanaal en Bouwmaatschappij Vuurboom uit Valthermond onlangs twee nieuwe adverteerders heeft vast kunnen leggen!

VuurboomHet logo van het schildersbedrijf zal tot het einde van het seizoen te zien zijn bij alle berichten over v.v. Valthermond en SC Stadskanaal. Het logo van de bouwonderneming zal tot het einde van het seizoen te zien zijn bij alle berichten over v.v. Valthermond.

Interesse?
Tot het einde van het seizoen heeft FC Kanaalstreek een actie voor adverteerders: voor € 50,- staat uw bedrijfslogo bij alle artikelen van uw favoriete club. Clubs die kampioen worden of nacompetitie gaan spelen zullen we uitgebreid volgen, de komende weken! Indien u interesse heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met FC Kanaalstreek: redactie@fckanaalstreek.nl

Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geplaatste clubs voor volgende bekerronde

Overzicht van de clubs die zich al geplaatst hebben voor de volgende bekerronde.

Uitwijken van teams naar kunstgras in seizoen 2020/2021

Teams mogen indien nodig uitwijken naar kunstgras, mits verenigingen dit hebben aangegeven bij de ...

Eric Lippold gaat Nieuw Buinen verlaten

Aan de samenwerking tussen Eric Lippold en Nieuw Buinen zal na dit seizoen een einde ...