Kampioenschap én tassen voor BBC/Borger A1

BBC-BorgerDe A-junioren van SJO BBC/Borger wonnen onlangs met 3-0 van Zwartemeer en mochten zich hiermee kampioen van de tweede klasse noemen. De oudste jeugd van Buinen, Buinerveen en Borger kwam geen moment in de problemen en wist Zwartemeer op kwaliteit te verslaan. Als kers op de taart werden de spelers van trainer Adri Rutgers ook nog eens voorzien van nieuwe sporttassen: Rutherm Installatietechniek en De Hoop Advies, beide uit Buinen, waren de gulle gevers.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overschrijvingen tijdens de winter in het amateurvoetbal

De regels met betrekking tot het overschrijven tijdens de winter in het amateurvoetbal.