Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule A

Kerst gietenHet einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het Kerstzaalvoetbaltoernooi. In 2015 (2016) zal in sporthal ‘De Goorns’ de 34e editie van het toernooi worden afgewerkt. De eerste ronde bestaat uit zes speeldagen, waarop per poule vijf ploegen in actie komen. De eerste twee van iedere poule gaan naar de halve finales, net als de drie beste nummers drie. De halve finales worden vanaf maandag 28 december gespeeld.

In de eerste ronde traden debutanten WVV en Hoogezand aan. De beide Groninger ploegen lieten zien een aanwinst te zijn voor het deelnemersveld door de eerste en tweede plaats op te eisen in poule A. BSVV (Bovensmilde) neemt met 6 punten plaats in de wachtkamer. Topscorer van de avond werd Melvin Ubels. De speler van WVV maakte zes treffers.

Lees een uitgebreid verslag op de website van v.v. Gieten…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

Kerstzaalvoetbal in Gieten: de eerste ronde

Traditiegetrouw wordt er in de kerstperiode in sporthal De Goorns een groot zaalvoetbaltoernooi gehouden. ...

Pekelder Boys verlengt met technische staf 1e en 2e elftal

Pekelder Boys is tevreden met de technische staf van het eerste en tweede en ...