Update uit Italië: Il Capitano #1

Na een lange busreis bereikten we eindelijk de plaats van bestemming. We kwamen deze dag rond half 11 aan en na lang wachten op het vrijgeven van onze kamer hebben we alleen op het strand gelegen en enkele terrasjes hebben gepakt kregen we een avondklok. Om 0:30 uur moest iedereen terug in het hotel zijn, omdat we de volgende dag gezamenlijk zouden ontbijten.

Om 8 uur stipt zat iedereen in de ontbijtzaal. Hierna ging iedereen naar de supermarkt om water te kopen ter voorbereiding op onze eerste wedstrijd. Iedereen was erg gebrand om deze eerste wedstrijd goed te starten wat al te zien was aan de vorige avond waar we met z’n allen besloten dat één alcoholisch drankje maximaal was. Iedereen was het hiermee eens én iedereen was op tijd terug in het hotel. Nadat iedereen water had gekocht begon de busreis naar onze eerste bestemming tegen Italië.

Jeugdteam Kanaalstreek zoekt verkoeling op zee...
Jeugdteam Kanaalstreek zoekt verkoeling op zee…

Deze wedstrijd gingen we gemotiveerder in dan de Italianen die met tien man speelden en later zelfs even met negen. Het was voor ons zaak om onze verdediging pot dicht te houden en aanvallend alles af te maken. Dit bleek ook het geval: 12-0 was de eindstand. Na deze wedstrijd hadden we een vrije middag en besloten we om met z’n allen te gaan bootje varen op de Adriatische zee. Twee uur lang brachten we op de zee door.

Na het diner was het tijd voor de grote opening van het toernooi waar veel van ons op de foto gingen met damesteams. Eenmaal terug in het hotel kregen we de avond klok van 0:00 uur terug in het hotel zodat iedereen fit en uitgerust het tweede duel tegen de Hongaren in kan gaan. De tussenstand: nu al twee geslaagde, gezellige en voornamelijk sportieve voetbaldagen gehad met de hoop op een goed vervolg!

Ron Lohuis, aanvoerder Jeugdteam Kanaalstreek

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Italy International Cup: stand van zaken

Jeugdteam Kanaalstreek is fantastisch bezig tijdens de strijd om de Italy International Cup. Een plaats ...

Update uit Italië: Wat een geweldige week

Op het moment van schrijven is het iets meer dan 24 uur geleden dat we thuis zijn gekomen ...

Updates uit Spanje: Social Media #2

Behalve de informatie die we via trainer René Nijgh ontvangen, heeft de redactie van ...