Op de voor Sellingen en SPW ongebruikelijke zaterdagavond traden de vijfdeklassers aan voor hun onderlinge ontmoeting. Voor beide ploegen stond de wedstrijd in het teken van aanhaken. Mede door de lastige omstandigheden slaagden de heren spelers er niet om een hoogstaande partij voetbal op de mat te leggen. Na negentig minuten stond er een puntendeling op de borden: 2-2.

Offensief Sellingen
In het begin van de wedstrijd was het de thuisploeg die het spel probeerde te maken. Dit lukte aardig, totdat SPW meer duels ging winnen en korter ging dekken. Na een kwartier spelen was het SPW dat het initiatief probeerde over te nemen. Dit leidde tot een paar goede aanvallen, maar vaak ontbrak de juiste eindpass. En waar thuisploeg Sellingen de nodige kansen had laten liggen, kwam de bezoekende partij op een 1-0 voorsprong. De keeper van Sellingen liet een voorzet onnodig uit zijn handen glippen, waarna Rick Jan Molanus er als de kippen bij was om de bal in het lege doel te schieten.

Wereldgoal Hulshof
Gesteund door de voorsprong ging SPW opzoek naar meer doelpunten. Die kwam er na iets meer dan een half uur spelen op schitterende wijze. Chris Hulshof, centrale middenvelder van SPW, zag de keeper te ver voor zijn doel staan. Vanaf ongeveer veertig meter schoot hij de bal over de keeper heen: een wereldgoal en de 2-0 voor de bezoekers. Op slag van rust leek Sellingen terug te komen in de wedstrijd, maar doelman Zeemering liet zich weer eens van zijn beste kant zien: hij redde in de één tegen één-situatie met spits Bos.

Veerkrachtig Sellingen
In de tweede helft was Sellingen vastberaden om terug te komen in de wedstrijd. Door een dekkingsfout in de verdediging van SPW lukte dit ook: een kopbal werd prima ingekopt door Ian de Vrieze. Sellingen probeerde de gelijkmaker te maken en SPW probeerde via counters de voorsprong uit te breiden. Voor SPW leverde dit echter niet meer op dan twee kansjes voor Hebels en Poelman. Daarna was het Sellingen die scoorde: een vrije bal werd met behulp van de wind in de kruising gedeponeerd door Ynze Komduur: 2-2. Sellingen kreeg hierna nog één grote kans, maar ook deze werd van dichtbij gepareerd door de SPW-goalie, waardoor de ploegen met een remise de warme douche opzochten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

GKC middenmoter na nederlaag

Na een goede start van het seizoen is GKC nu teruggezakt naar de middenmoot ...

Alteveer weet weer wat winnen is

Alteveer won vanmiddag met 4-2 van het onderin bivakkerende Zuidlaarderveen en houdt na deze ...