2e editie Hunsowhalcup in Tweede-Exloërmond

hunsowhalcupVorig jaar werd er door maar liefst 16 teams sportief gestreden om de felbegeerde HunsowhalCup die uiteindelijk gewonnen werd door ZVT Nieuw Weerdinge. Deze jongens hebben de schone taak om hun titel te verdedigen, tijdens het toernooi op dinsdag 29 december. Dit jaar krijgen de dames hun eigen Hunsowhalcup! Waar ze vorig jaar nog met de heren mee deden spelen ze nu tegen andere dames op maandag 28 december.

Sportief toernooi
Er wordt tijdens dit toernooi gespeeld met de officiële zaalvoetbalregels en wordt dus gespeeld 5 tegen 5 (inclusief keeper). Verder zijn er officiële scheidsrechters aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. Naast de prijzen worden er ook munten (voor drinken) verdeeld over de winnaars en zijn er ook individuele prijzen zoals beste keeper, beste speler en topscorer van het toernooi. We hopen net als vorig jaar op een grote opkomst en een sportief toernooi. Na het voetballen is er muziek in de kantine en ruimte voor een hapje en een drankje.

Geef je op!
Heb jij 7/8 fanatieke vrienden, collega’s, ploeggenoten en/of familieleden en zin om in de kerstvakantie een lekker sportief potje te voetballen en als het even meezit de cup met de grote oren boven je hoofd te houden? Geef je dan nu je teamnaam en spelerslijst op via d.kroder@borger-odoorn.nl of bel 06-20913132 voor meer informatie. De kosten bedragen €40,- per team.

 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Koen Feijen nieuwe hoofdtrainer Sellingen

Sellingen heeft Koen Feijen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Competitie-indeling 2018/2019: Zondag 3e klasse C

Musselkanaal en Ter Apel'96 treffen elkaar weer in het Drentse 3C.