Accommodatie v.v. Gieten gaat op de kop

v.v. GietenHet bestuur van v.v. Gieten heeft een akkoord bereikt met de gemeente Aa en Hunze over de vernieuwing en uitbreiding van de club- en kleedaccommodatie van de voetbalvereniging. Na een periode van overleg is nu besloten om de huidige accommodatie te renoveren en uit te breiden met acht nieuwe kleedkamers, zo meldt de gemeente. Het kost in totaal 900.000 euro, waarvan de gemeente 700.000 euro betaalt. De club moet zelf de resterende 200.000 euro op tafel leggen.

Instemmen
Voordat er daadwerkelijk gestart kan worden met de renovatie en uitbreiding, moeten de leden van de club én de gemeenteraad instemmen met de plannen. Tijdens de algemene ledenvergadering van v.v. Gieten op 1 februari zullen de leden een besluit nemen. Vervolgens zal de gemeenteraad van Aa en Hunze zich op 17 februari over het onderwerp buigen.

Achtergrond
In het kader van harmonisatie van de voetbalcomplexen in de gemeente, worden de club- en kleedaccommodaties in eigendom overgedragen aan de voetbalverenigingen. De accommodatie van voetbalvereniging Gieten is sterk verouderd. Het complex wordt daarom eerst vernieuwd en uitgebreid, voordat de overdracht plaatsvindt.Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Raymond Duitscher toernooi

Het Raymond Duitscher toernooi zoekt nog naar 1 JO-9 team en 1 JO-11 team! ...

FC Groningen on Tour bij SC Stadskanaal groot succes

De FC Groningen On Tour dag bij SC Stadskanaal was een zeer geslaagde dag.

Indoorsoccer: ereplaats voor Onstwedder Boys

Het organiserende WMC heeft het Indoorsoccer toernooi gewonnen. Tijdens de laatste editie van het ...