FCK Trainerstoto: Emiel Jansen (GKC)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Emiel Jansen, trainer van vijfdeklasser GKC.

Wedstrijd van de week: SC Stadskanaal – Musselkanaal
“Ik denk dat Stadskanaal de wedstrijd op basis van individuele kwaliteiten gaat winnen van Musselkanaal. Door dit verschil gaan ze de wedstrijd naar hun hand zetten. Toch is én blijft het een derby, waardoor de verschillen klein zullen zijn. Ik reken op een kleine overwinning voor de Knoalsters.”

Eigen wedstrijd: GKC – Buinen
“Ik denk dat wij er als GKC beter voor staan dan Buinen. En dan kijk ik niet alleen naar de stand. We hebben onlangs een oefenwedstrijd gespeeld en gewonnen. De jongens hebben die avond laten zien wat ze kunnen. Ik heb op de eerste paar trainingen dingen namelijk gezien waar we mee aan de slag zijn gegaan. Ondanks dat de velden door de weersomstandigheden slecht bespeelbaar waren, hebben we ons zo goed mogelijk proberen voor te bereiden op deze wedstrijd.”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: inhaalronde

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Eric Lippold (Nieuw Buinen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...