FCK Trainerstoto: inhaalronde

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van zes trainers: de inhaalronde.

Door de slechte weersomstandigheden zijn in de achterliggende weken heel veel wedstrijden afgelast. Niet alleen spelers en toeschouwers hadden hier last van, ook de Trainerstoto van FC Kanaalstreek had er onder te lijden. Zes trainers konden niet het maximale puntenaantal halen en dus hebben zij recht op een herkansing: bij deze. Voor de trainers van Gasselternijveen, Gieterveen, GKC, HOC, SV Mussel en TEVV geldt dat het hoogste puntenaantal geldt in het klassement. 

Valthermond en Nieveen winnen, Buinerveen kansloos
Op basis van de voorspellingen van de zes trainers kan Harris Huizingh rustig zitten, morgenmiddag. Allen vulden een ‘1’ in bij de wedstrijd van Valthermond tegen Actief. Ook Roeland Deuring kan zich opmaken voor het vieren van een overwinning, want dat Drieborg een punt of meer in de wacht sleept lijkt uitgesloten. Opvallend is dat Tseard van der Meer de enige trainer is die Buinerveen opnieuw een punt ziet halen en dat alleen Emiel Jansen in de wedstrijd tussen GKC en HOC een ‘3’ in heeft gevuld. Hoewel? Jansen is natuurlijk trainer van de Gasselters.

Plezier en passie
Jansen over zijn afwijkende voorspelling: “Wij hebben als GKC wat goed te maken na twee slechte wedstrijden. Ik gok erop dat mijn jongens gebrand zijn om de koploper punten af te snoepen en dat we morgen met veel plezier en passie spelen. Als iedereen diezelfde beleving heeft, denk ik dat we met een punt uit Odoorn vertrekken. Ik heb veel vertrouwen in mijn spelersgroep, vandaar ook de joker!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Hans Kamphuis (TEVV)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Aryan Doldersum (Gieterveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...