FCK Trainerstoto: Emiel Jansen (GKC)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! 

Drie punten voor Jansen
Emiel Jansen, nieuwbakken trainer van Gasselter vijfdeklasser GKC mocht het afgelopen weekend de voorspellingen verzorgen. De omstandigheden zaten Jansen én de trainerstoto echter niet mee, want zes van de tien te voorspellen wedstrijden werden afgelast. Jansen behaalde drie van de vijf punten: de derby tussen Stadskanaal en Musselkanaal leverde inderdaad een overwinning voor de thuisploeg op en de wedstrijd van GKC leverde Jansen zelfs twee punten op. Vanwege het grote vertrouwen in zijn eigen ploeg zette hij namelijk de joker in. Met succes.

Toto GKC - 3

Klassement
Emiel Jansen gaat met zijn drie punten aan de leiding in de strijd om winst in de ‘FC Kanaalstreek Trainerstoto’. Overigens is door de jury bepaald dat Jansen later dit seizoen een herkansing krijgt, in een weekend waarin (normaal gesproken) wel een volledig programma wordt afgewerkt.

Tussenstand 1 - 24-01

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Duo Kinds & Huizing (EEC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Aryan Doldersum (Gieterveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Roeland Deuring (Gasselternijveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...