Promotiedag voor meidenvoetbal in Gasselte

ZVCDe samenwerkende jeugdopleidingen van Gasselternijveen, Gieterveen en GKC (ZVC ’14) organiseren op woensdag 4 mei in Gasselte een promotiedag voor meidenvoetbal. Aanmelden voor de dag kan inmiddels. Meiden die interesse hebben in de activiteit moeten snel zijn, want er is slechts plaats voor 150 voetbalsters. 

Hele dag voetbalplezier!
De promotiedag wordt gehouden op sportpark ‘Hoogte der Heide’ te Gasselte. Het gaat hier om een voetbaldag voor meiden in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 18 jaar. Voor een bedrag van € 5,- kunnen de meiden van 09.30 uur tot ongeveer 15.00 uur voetballen. In ruil voor de bijdrage ontvangen de deelneemsters onder andere een clinic, gegeven door professionele trainers, een goodiebag en een dag vol plezier. Ook zal er een onderling toernooi worden gespeeld.

Aanmelden
De dag is niet alleen voor meiden die al voetballen, maar juist ook voor meiden die nog niet voetballen bij een vereniging. Voor wie het leuk lijkt, aanmelden kan via de website van de promotiedag: http://voetbaldagzvc14.jimdo.com/inschrijven/

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loting 2e ronde KNVB Beker

Loting van de 2e ronde van de KNVB Beker voor de clubs uit de ...

Vernielingen aangericht op sportpark FC Ter Apel ’96

Op het sportpark van FC Ter Apel '96 zijn opnieuw vernielingen aangericht.