FCK Trainerstoto: Aryan Doldersum (Gieterveen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Aryan Doldersum, trainer van vijfdeklasser Gieterveen.

Wedstrijd van de week: SC Stadskanaal – Ter Apel ’96
“Ik moet eerlijk bekennen dat ik beide ploegen nog niet heb zien spelen. Wel weet ik dat ze beide een erg mooi complex hebben. Maar ik kan over deze wedstrijd geen zinnig woord zeggen. Puur naar de stand gekeken zou ik zeggen dat Stadskanaal deze ontmoeting zou moeten winnen. Echter staat Ter Apel in de onderste regionen en daarmee zijn zij de punten hard nodig om niet in degradatiegevaar te komen. Zou misschien daardoor nog weleens eens een verrassing kunnen worden. Toch houd ik het op Stadskanaal.”

Eigen wedstrijd: Buinen – Gieterveen
“Ik heb Buinen bij ons thuis zien spelen en het verbaasd me eerlijk gezegd dat ze in de onderste regionen verkeren. Bij ons deden ze het prima en daarom verwacht ik ook voor ons aankomende zondag geen gemakkelijke wedstrijd. Gezien de stand en de ambities die wij hebben, vind ik echter dat we uiteraard voor de winst moeten gaan! Maar het zal zeker niet gemakkelijk gaan worden. Toch reken ik op winst voor ons en daarom de joker op Gieterveen!”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Bernd van Bolhuis (Musselkanaal)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Fokke de Jonge (Onstwedder Boys)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...