FCK Trainerstoto: Fokke de Jonge (Onstwedder Boys)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Fokke de Jonge, trainer van vierdeklasser Onstwedder Boys.

Opnieuw is Fokke de Jonge er in geslaagd om zijn ploeg sterk uit de winterstop te laten komen. Na de degradatie van vorig seizoen ging het niet altijd voor de wind, maar met name in de strijd om derde periode doen de oranjehemden het uitstekend. Twee seizoenen geleden bracht een sterke tweede helft van het seizoen de mannen van De Jonge in de derde klasse. Waar het hen dit seizoen zal brengen? De tijd zal het leren.

Onstwedder Boys – Niekerk
“Onstwedder Boys gaat zaterdag een zware wedstrijd tegemoet. Niekerk is net als de Onstwedders een ploeg in vorm. Beide ploegen staan in de derde periode boven aan met tien punten. Toch ga ik ervan uit dat de punten in Onstwedde blijven. Helemaal omdat mijn spitsen in de laatste vijf wedstrijden meer dan twintig keer het doel troffen.”

Nieuw Buinen – SVBO
“Ondanks dat kampioenkandidaat SVBO af en toe wat punten morst tegen lager geklasseerde clubs, ga ik ervan uit dat de Barger-Oostervelders de drie punten mee naar huis nemen. SVBO staat vanaf de start van het seizoen al in de top drie en nu ze koploper zijn, geeft dat de spelers toch een stuk motivatie om de laatste wedstrijden van dit seizoen winnend af te sluiten.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto : Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Jans Spiegelaar (HOC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Bernd van Bolhuis (Musselkanaal)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...