Ingezonden bericht: v.v. Alteveer

alteveerOnlangs werd onderstaand bericht ontvangen door de redactie van FC Kanaalstreek. Met de kraker tussen Alteveer en SVZ op het programma wil de redactie jullie dit bericht niet onthouden. De naam van de steller is bekend bij de redactie:

Hierbij wil ik toch een keer reageren op de resultaten van mijn club: v.v. Alteveer. Soms denken we weleens dat we kampioen moeten worden. Ik weet mij nog heel goed te herinneren dat er ongeveer zes jaar terug mensen van buitenaf lacherig deden over mijn club en ook heel veel dorpsgenoten wisten dat Alteveer nooit vierde klas meer zal gaan spelen. Ik heb dit altijd aangehoord maar wist wel beter. Bryan, Ronald, Merlijn, Rudy, Ray, Roy, Eric en nog wel meer. Een gouden lichting en waar staan we nu, al een paar jaar in de vierde klas.

Dit ook een compliment aan de goede trainers die we altijd hebben bij v.v. Alteveer. Verder een gezellig complex en vele supporters die iedere uitwedstrijd lekker gezellig in de bus stappen naar de uitwedstrijden. Laten we daarom trots zijn op deze club en niet aan andere spelers trekken, maar wel hopen dat de Paansen en Bosker zo spoedig mogelijk bij hun en onze club terug keren en wat er dan gaat gebeuren? In ieder geval altijd gezelligheid en de best presterende club van de Kanaalstreek zijn. Ben trots op jullie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Eerste Ger Kleefman Jeugdtoernooi bij SJS een daverend succes

SJS kijkt terug op een geweldig geslaagd toernooi voor kabouters, E en F pupillen ...