TransferTalk: TEVV’ers naar Nieuw Buinen

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Westerhof en Schijff blijven in eerste klasse
Na de officiële degradatie van TEVV naar de tweede klasse, zijn er wederom enkele spelers die de club uit Tweede Exloërmond gaan verlaten. Joeri Westerhof en Frank Schijff vertrekken beide naar Nieuw Buinen en dus spelen zij ook volgend seizoen in de eerste klasse. De 31-jarige Westerhof wilde nog geen stap terug doen: “Ik heb met enkele clubs gesproken, maar ik heb me voorgenomen om nog op eerste- of tweede klasse niveau te willen acteren. Het was dus kiezen tussen TEVV, waar ik vier enorm mooie jaren heb gehad, of een nieuwe uitdaging bij Nieuw Buinen. Het is dus het laatste geworden.” En Nieuw Buinen is niet onbekend voor Westerhof: “Nadat ik op mijn 17e BV Veendam verliet heb ik twee mooie jaren gekend bij Nieuw Buinen en dus ken ik nog vele mensen binnen de vereniging.”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kaarten en uitsluitingen voor het seizoen 2022/2023

Uitsluitingen met betrekking tot gele en rode kaarten voor komend seizoen.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Tussenstand EK Pool na kwalificatie groep E: Spanje, Zweden

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na kwalificatie groep E: Spanje, Zweden.