TransferTalk: Sander Marissen kiest voor HOC

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt…

Marissen terug op oude nest
Enkele weken geleden maakte Sander Marissen bekend te gaan vertrekken bij TEVV, maar van een nieuwe club was op dat moment nog geen sprake. De reserve-aanvoerder van de Mondkers heeft nu zijn keuze gemaakt: hij gaat kersverse vierdeklasser HOC versterken. Meerdere redenen lagen hieraan ten grondslag, vertelt Marissen: “Ten eerste kom ik bij HOC volgend seizoen een aantal vrienden tegen, onder andere Jelle Siekman en Gert Jan Spijker. Daarnaast woon ik momenteel met mijn vriendin in Exloo, waar ik in het weekend de spelers vanaf het voetbalveld in Exloo kan horen.”

“Weliswaar traint en speelt het eerste elftal in Odoorn, maar ook dat is lekker dichtbij.” Zijn nieuwe club is voor de linkspoot niet onbekend, want tot zijn twaalfde speelde hij ook bij HOC in de jeugd. Nu keert hij op 25- jarige leeftijd weer terug op het oude nest: “Na een leuk gesprek ben ik enthousiast geworden over de club. Ze hebben alles goed voor elkaar!”

Ben jij, of ken jij een speler die van club gaat wisselen? Tip de redactie via: redactie@fckanaalstreek.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC in de ban van Protos Weering

Debuteren op Protos Weering en direct doordringen tot de halve finale. Vierdeklasser HOC is ...

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in ...