Borger 35+ wint eigen Masters-toernooi

borgerVrijdag 10 juni werd op sportpark de Drift in Borger het ‘Borger Masters Toernooi’ gehouden. Na een spannend toernooi ging Borger 35+ op doelsaldo met de beker aan de haal. Titelhouder HOC 45+ kwam deze keer niet verder dan een vierde plaats, maar sloeg tijdens de derde helft absoluut geen gek figuur tijdens de derde editie van dit toernooi voor 35+ en 45+-teams uit Borger en omgeving.

De 7×7 formule voor 35+ en 45+-teams blijkt ook in de regio Borger een schot in de roos. Vrijwel alle clubs uit deze regio doen met ten minste één team mee aan de vrijdagavondcompetitie, die eind mei werd afgesloten. Net als vorig jaar organiseerde SV Borger in aansluiting op de officiële competitie een afsluitend toernooi onder de naam ‘Borger Masters’.

Het deelnemersveld was ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. De gastheren van Borger 35+ en 45+ bonden de strijd aan met HOC 45+, Buinerveen 45+ en Valther Boys 35+. Er werd gestreden op twee naast elkaar gelegen velden, zodat het programma mooi compact bleef. De wedstrijden hadden een sportief karakter en dat is ook het belangrijkste kenmerk van 35+ en 45+voetbal. Het publiek genoot met volle teugen van de helden van weleer.

HOC, de winnaar van de voorgaande edities, kwam deze keer niet verder dan een vierde plaats. De combinatie uit Exloo en Odoorn bleef Valther Boys, dat het toernooi nog zo overtuigend was begonnen, op doelsaldo voor. Borger 45+ legde met zes punten beslag op de derde plaats. Zowel Borger 35+ als Buinerveen behaalden zeven punten en dankzij een beter doelsaldo werd Borger 35+ als toernooiwinnaar uitgeroepen. Zij mochten uit handen van bestuurslid Yvo Scheringa een mooie beker in ontvangst nemen.

Verbroedering… (foto’s: Alle Oldenbeuving)

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Pekelder Boys uitgeschakeld

Pekelder Boys speelde tijdens de eerste voorronde van het Winschoter Indoor Soccer Toernooi voor ...

Schema’s nacompetitievoetbal

Over een maand worden de laatste competitiewedstrijden gespeel, daarna is het tijd voor de ...