In- en ontspanning bij aftrap EEC

eec-gkcHoewel EEC één van de kleinere clubs uit de Kanaalstreek is, heeft de vijfdeklasser alle registers open getrokken rond de eerste training. Op sportpark ‘De Dillen’ werd een trainingsdag met verschillende onderdelen belegd: een presentatie van nieuwbakken trainer Harjo van der Valle, een lunch die werd gevolgd door een training, waarna er ruimte was voor ontspanning én een afsluitende barbecue bij Country Golf Ees.

EEC beleefde vorig seizoen een iets teleurstellende voetbaljaargang. De negende plaats stak bleek af bij de prestaties uit de twee seizoenen daarvoor, toen de blauw-witten respectievelijk derde en vierde werden in de vijfde klasse. Het komende seizoen zal EEC haar beste beentje voorzetten in een competitie met vijf andere Kanaalstreek-clubs: de vijfde klasse E van het zondagvoetbal.

Foto’s: v.v. EEC

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Amateurvoetbal langzaam aan weer op gang gebracht

De jeugd mag onder beheersbare omstandigheden vanaf 29 april weer gaan sporten.

Musselkanaal – Stadskanaal gaat door!

Een aantal dagen was het spannend, maar de kraker van het komende weekend gaat ...

Toch nog promotie voor aantal clubs uit de Kanaalstreek?

De KNVB geeft clubs de mogelijkheid om een verzoek tot promotie in te dienen.