FC Kanaalstreek start samenwerking met Noordlease/Heigro Cup

noordlease-heigro-cupDe afgelopen weken heeft de redactie van FC Kanaalstreek overleg gevoerd met het bestuur van de Noordlease / Heigro Cup. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking tussen beide partijen wat de berichtgeving rond de beloftencompetitie voor spelers tot en met 21 jaar. 

Actief volgen
Deze samenwerking houdt in dat FC Kanaalstreek de beloftencompetitie vanaf heden actief gaat volgen en dat nieuwsberichten, wedstrijdverslagen, uitslagen en standen worden geplaatst op deze website. Daarnaast zal FC Kanaalstreek ook zorgen voor de PR en communicatie in de aanloop naar én tijdens de finaledag in juni 2017.

Waardevolle toevoeging
FC Kanaalstreek wil op deze manier meer aandacht genereren voor de beloftencompetitie, wat uiteindelijk de kweekvijver is voor de eerste elftallen in de Kanaalstreek-regio en daarbuiten. Bestuurslid Arjan ten Heuvelhof van de Noordlease / Heigro Cup is ook content met het partnerschap: “Wij zijn van mening dat het partnerschap met FC Kanaalstreek een waardevolle toevoeging is voor ons toernooi!”

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Indeling KNVB Regiocup uiterlijk 9 april bekend

De poule-indelingen van de KNVB Regiocup worden uiterlijk 9 april bekend gemaakt.

Buiten de Kanaalstreek: Eurocup Delfzijl

Eurocup Delfzijl heeft voor de vierde editie vier wereldberoemde clubs vastgelegd. Oud-Champions League-winnaars Ajax ...

Wanneer is een speler ‘vastgespeeld’?

Speelgerechtigdheid van spelers is vaak een belangrijk onderwerp bij clubs in het amateurvoetbal.