Arend Scholtens keert terug bij Sellingen

SellingenArend Scholtens nam eind vorig seizoen afscheid bij Sellingen met promotie naar de vierde klasse, maar keert na bijna een half jaar weer terug bij de geel-zwarten. Hij volgt Ronald Sjabbens op, die per 1 november stopt vanwege werkzaamheden in het buitenland.

Niet lang nadenken
Scholtens keert na drie seizoenen dus terug op het oude nest en neemt de taken als hoofdtrainer waar voor de rest van het seizoen. Toen hij gebeld werd door voorzitter Harm Scheper hoefde de Assenaar niet lang na te denken: “Na overleg tussen het bestuur en de spelersgroep schijnt mijn naam unaniem naar voren te zijn gekomen. En omdat de club en de spelersgroep mij aan het hart gaan was ik er snel uit”. 

Mooie klus
Scholtens was eerst van plan een heel jaar niets te doen, een sabbatical te nemen. “Maar ik had al wel voor de grap aangegeven dat ze mijn nummer hebben, mocht het nodig zijn”, lacht de trainer. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Er wacht een mooie klus met deze groep in de vierde klasse en ik ben blij om terug te zijn”.  

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi 20 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi in ...

“FC Groningen On Tour” bij v.v. Westerwolde groot succes

De FC Groningen On Tour dag bij Westerwolde was een groot succes.

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 5&6

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 6.