Protos Weering – Nieuw Buinen in de herkansing

Nieuw BuinenHet hele toernooi nog ongeslagen, maar niet in de finale van Protos Weering. Het is het harde lot voor Nieuw Buinen. Na twee overwinningen en twee remises in de halve finale eindigden de oranjehemden op de tweede plaats in hun poule. Daarmee is de ploeg veroordeeld tot het spelen van de tussenronde, komende dinsdag. In sporthal Angelslo in Emmen strijden vijf ploegen om het laatste plaatsje in de finale van 14 januari.

Stevig
In de tussenronde treft Nieuw Buinen een paar stevige tegenstanders: hoofdklasser Staphorst zal om 18:00 uur de eerste tegenstander van de avond zijn. Vervolgens komen tweedeklasser Germanicus en De Weide op het pad van de Buunermonders, waarna de tussenronde wordt afgesloten tegen hoofdklasser MSC. Als gezegd: alleen de winnaar van de tussenronde komt op 14 januari in actie.

Ver weg
Voor leider Gerrit-Jan Spiegelaar was het (nog) niet halen van de finale een enorme teleurstelling: “We waren zo dichtbij, maar kregen in de laatste minuut tegen het al uitgeschakelde Erica een gelijkmaker om de oren.” Daarmee verloor Nieuw Buinen dure punten: “Zo dichtbij als we waren, zo ver zijn we nu weer verwijderd van de finale.”banner_nieboer

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terugkijken webinar: financiële compensatieregelingen en de BOSA-regeling

De KNVB organiseert een aantal webinars die verenigingen kunnen helpen in deze coronatijd.

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

De slotfase…

Komend weekend staat de laatste competitieronde op het programma. Een groot aantal spelers zal na ...