SellingenVoor het eerst sinds medio december speelde Sellingen afgelopen zondag een wedstrijd. Op het kunstgras van vierdeklasser Gruno moest de trainingsarbeid uit de achterliggende periode omgezet worden in een overwinning. In een open wedstrijd trokken de Stadjers echter aan het langste eind: 5-4. Trainer Scholtens kon er niet mee zitten: “Deze wedstrijd stond in het teken van ritme opdoen.”

Ritme
Dat ritme leek men al snel te pakken hebben, want al na zes minuten spelen opende Gerard Potze de score: 0-1. Lang kon Sellingen hier echter niet van genieten, want amper vijf minuten later waren beide ploegen weer in evenwicht. Toen Gruno kort daarna ook de 2-1 noteerde, was het initiatief weer aan de geel-zwarten. Tot de rust lukte het niet om te scoren, ondanks dat beide ploegen veelvuldig de aanval zochten.

Achterstand
Nadat Sellingen in de rust een aantal wissel had toegepast, was het in het tweede bedrijf zoeken. Gruno profiteerde hiervan en zette de 3-1 op het scorebord. Ondanks dat de bezoekers zich herpakten en beter in het spel kwamen, was het Gruno dat zich de meest effectieve ploeg van de middag toonde: het liep uit naar 5-1. In het laatste kwartier richtte Sellingen zich echter op, waarna het via goals van Corné Prins, Ben Bos en Erik-Jan Veerbeek nog heel dicht bij een resultaat kwam.

veerbeek

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal geeft inhaalrace vervolg tegen Gieten

Gieten heeft voor de tweede keer op rij een nederlaag geleden. Nadat het vorige ...

Sellingen het volgende slachtoffer van HOC

Voor HOC kunnen de eerste maanden van het debuutseizoen in de vierde klasse niet ...

Eindelijk weer drie punten voor SC Stadskanaal

Afgelopen zondag mocht SC Stadskanaal op Sportpark het Pagedal aantreden tegen HODO. Na zes ...