SellingenVoor het eerst sinds medio december speelde Sellingen afgelopen zondag een wedstrijd. Op het kunstgras van vierdeklasser Gruno moest de trainingsarbeid uit de achterliggende periode omgezet worden in een overwinning. In een open wedstrijd trokken de Stadjers echter aan het langste eind: 5-4. Trainer Scholtens kon er niet mee zitten: “Deze wedstrijd stond in het teken van ritme opdoen.”

Ritme
Dat ritme leek men al snel te pakken hebben, want al na zes minuten spelen opende Gerard Potze de score: 0-1. Lang kon Sellingen hier echter niet van genieten, want amper vijf minuten later waren beide ploegen weer in evenwicht. Toen Gruno kort daarna ook de 2-1 noteerde, was het initiatief weer aan de geel-zwarten. Tot de rust lukte het niet om te scoren, ondanks dat beide ploegen veelvuldig de aanval zochten.

Achterstand
Nadat Sellingen in de rust een aantal wissel had toegepast, was het in het tweede bedrijf zoeken. Gruno profiteerde hiervan en zette de 3-1 op het scorebord. Ondanks dat de bezoekers zich herpakten en beter in het spel kwamen, was het Gruno dat zich de meest effectieve ploeg van de middag toonde: het liep uit naar 5-1. In het laatste kwartier richtte Sellingen zich echter op, waarna het via goals van Corné Prins, Ben Bos en Erik-Jan Veerbeek nog heel dicht bij een resultaat kwam.

veerbeek

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal blijft ongeslagen in eigen huis

SC Stadskanaal is op het eigen sportpark Pagedal nog steeds ongeslagen. Gistermiddag werd er ...

Dubbele cijfers voor GKC

GKC zat de laatste weken in een moeilijke fase, maar heeft tegen DOS ’63 ...

Buinerveen weet weer wat winnen is na zege op Zandpol

Buinerveen won eindelijk weer eens een keer, een ruime zege op Zandpol.