Clubs steunen FC Kanaalstreek

FCKMet blijdschap heeft de redactie van FC Kanaalstreek kennis genomen van de bestuursbesluiten van Gieterveen, SPW en SC Stadskanaal: deze drie clubs hebben namelijk aangegeven de inspanningen van de redactie te erkennen én te steunen. In de ‘strijd’ om deze website door te ontwikkelen hebben de clubs een financiële bijdrage gedaan.

Platform voor de regio
Volgens penningmeester Heike Boekhoudt van SC Stadskanaal was het besluit snel genomen: “Wij zien FC Kanaalstreek als een zeer goed medium. Wat ons betreft is de objectiviteit één van de pluspunten.” Ook vanuit Gieterveen werden er mooie woorden gesproken: “Zie het als een solidariteitsbijdrage. In ruil voor een klein bedrag kunnen wij helpen de site in de benen te houden. Als heel veel clubs dit doen, dan kunnen we nog lang van dit platform genieten!”

De solidaire clubs hebben een plaatsje gekregen op de website: www.fckanaalstreek.nl/clubs

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Indoor Soccer Winschoten: Westerwolde naar finaledag

Op de eerste finaledag van het Indoor Soccer Toernooi in Winschoten kwamen twee Kanaalstreek-clubs ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Westerwolde leidt trainers op

Afgelopen maandag was het feest bij v.v. Westerwolde. Niet minder dan acht leden van ...