In Memoriam: Nico Kok

Nico Kok is overleden. Na een periode van langzaam afnemende gezondheid stierf het Lid van Verdienste van v.v. Gasselternijveen op 81-jarige leeftijd. Kok verwierf in Gasselternijveen een cultstatus als jeugdtrainer en leider van verschillende jeugdelftallen.

Van de jongste pupillen tot de oudste jeugd: generaties lang werden jeugdvoetballers op geheel eigen wijze klaargestoomd voor het vlaggenschip van de roodhemden. Na een periode van vele jaren was Kok al geruime tijd niet meer actief voor Gasselternijveen. De uitvaart van Nico Kok vindt aanstaande vrijdag (16:00 uur) plaats in Stadskanaal.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Italië – Zwitserland: 3-0

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Italië - Zwitserland.

Definitief winterstop voor amateurvoetbal

De maatregelen omtrent het coronavirus duren nog even voort. Dit jaar komen amateurclubs niet ...