Vervolg bekertoernooi District Noord

In de periode van 21 februari tot en 8 maart 2017 zijn in de districtsbekercompetitie van het district Noord meerdere wedstrijden gespeeld, waarbij twee rondes zijn afgewerkt. Gevolg hiervan is dat de bekercompetitie is gevorderd tot de laatste acht. De Kanaalstreek is met één club vertegenwoordigd: Nieuw Buinen. 

Kwartfinales
Op woensdag 8 maart 2017 heeft in Sneek de loting plaatsgevonden voor de kwartfinales en de daaropvolgende halve finales van de districtsbeker. De wedstrijden voor de kwartfinales staan in principe op het programma voor het Paasweekeinde. Uiteraard is dit mede afhankelijk van het te spelen programma voor de reguliere competitie.

Halve finales
Het staat verenigingen vrij om de wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen naar een andere aanvangstijd en/of datum. De wedstrijd uit de kwartfinale dient uiterlijk op 18 april 2017 gespeeld zijn. Voor de te zijner tijd te spelen wedstrijden in de halve finales geldt een uiterste speeldatum van woensdag 26 april 2017, waarbij ook weer geldt dat een wedstrijd eventueel in onderling overleg vroeger mag/kan worden afgewerkt.

Programma

Di. 4 april Staphorst MSC 1
Za. 15 april Olde Veste ‘54 HZVV 2
Za. 15 april Nieuw Buinen Buitenpost 3
Nnb Pelikaan S. / Genemuiden WVV 4

In de halve finales spelen de winnaars van kwartfinale 1 en 3 en de winnaars van kwartfinales 2 en 4 tegen elkaar

 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 Speelronde 10

Deelnemers dienen voor de onderstaande acht wedstrijden een voorspelling te doen.

Twee scenario’s voor herstart competities amateurvoetbal blijven staan

Er blijven twee scenario's staan voor het hervatten van de competities in het amateurvoetbal.

Spelregelbewijs seizoen 2021/2022 halen

Spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 moeten hun spelregelbewijs halen.