Vervolg bekertoernooi District Noord

In de periode van 21 februari tot en 8 maart 2017 zijn in de districtsbekercompetitie van het district Noord meerdere wedstrijden gespeeld, waarbij twee rondes zijn afgewerkt. Gevolg hiervan is dat de bekercompetitie is gevorderd tot de laatste acht. De Kanaalstreek is met één club vertegenwoordigd: Nieuw Buinen. 

Kwartfinales
Op woensdag 8 maart 2017 heeft in Sneek de loting plaatsgevonden voor de kwartfinales en de daaropvolgende halve finales van de districtsbeker. De wedstrijden voor de kwartfinales staan in principe op het programma voor het Paasweekeinde. Uiteraard is dit mede afhankelijk van het te spelen programma voor de reguliere competitie.

Halve finales
Het staat verenigingen vrij om de wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen naar een andere aanvangstijd en/of datum. De wedstrijd uit de kwartfinale dient uiterlijk op 18 april 2017 gespeeld zijn. Voor de te zijner tijd te spelen wedstrijden in de halve finales geldt een uiterste speeldatum van woensdag 26 april 2017, waarbij ook weer geldt dat een wedstrijd eventueel in onderling overleg vroeger mag/kan worden afgewerkt.

Programma

Di. 4 april Staphorst MSC 1
Za. 15 april Olde Veste ‘54 HZVV 2
Za. 15 april Nieuw Buinen Buitenpost 3
Nnb Pelikaan S. / Genemuiden WVV 4

In de halve finales spelen de winnaars van kwartfinale 1 en 3 en de winnaars van kwartfinales 2 en 4 tegen elkaar

 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Column: There’s only one

De maandelijkse column, dit keer geschreven door Gijs Klompmaker, over de vreugde van het ...

Fotoverslag: finale Protos Weering

Na een aantal uitstekende speelronden eindigde Nieuw Buinen tijdens de 38e editie van het Protos ...

Musselkanaal zoekt tegenstander voor oefenwedstrijd zondag 6 februari

Musselkanaal zoekt voor zondag 6 februari een tegenstander om tegen te oefenen.