Univé Voetbaldagen bij SJS

De velden van v.v. SJS uit Stadskanaal worden dit voorjaar voor het eerst gebruikt voor de Univé Voetbaldagen. Het evenement voor jeugdvoetballers wordt gehouden in de schoolvakantie, op 24, 25 en 26 april. Meer informatie is te vinden op de website van SJS of via www.unive-voetbaldagen.nl.

Drie dagen voetbal
Alle D-, E- en F- pupillen (JO13, JO11 en JO9) van verenigingen uit de regio kunnen meedoen. De jeugdspelers krijgen drie dagen lang techniektraining, onder leiding van verschillende trainers. Het maakt niet uit op welk niveau ze voetballen. Bovendien staat er elke middag een gezonde lunch klaar. Insteek is om drie dagen lang op een leuke en leerzame manier met voetbal bezig te zijn. Deelname kost 79,- euro, maar dat is inclusief shirt, broekje, sokken, bal en lunch.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Weekendoverzicht: alle (bijna)beslissingen

Het afgelopen voetbalweekend vielen in veel klassen beslissingen. Het ging om het behalen en/of ...

Johan Hollen nieuwe trainer Gasselternijveen

Johan Hollen is met ingang van het het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van ...