SJS’ers vlagdragers bij Nederlands Elftal

Tijdens de oefenwedstrijd tussen Nederland en Italië was er voor het eerst in de geschiedenis een belangrijke rol weggelegd voor voetballiefhebbers met een beperking. De vlaggen werden gedragen door G-voetballers samen met hun broer(tje) of zus(je). De enthousiaste SJS G-Jeugdspelers Denilson en Edson Keuter uit Mussel behoorden tot de twintig gelukkigen.

Genieten
Denilson stond gisteren samen met zijn broertje Edson oog in oog met de Nederlandse voetbalinternationals: dichter bij Oranje kun je bijna niet komen. Het was een extra spannende dag, omdat Denilson en Edson de eervolle taak hadden een vlag op het veld vast te houden tijdens de volksliederen. Goed concentreren hoort daar bij, maar vooral genieten van het moment. Het is immers een moment om nooit meer te vergeten.

Trots SJS
De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING hebben Denilson en Edson via  SJS benaderd om vlaggendrager te worden. Vol enthousiasme zijn zij het avontuur aangegaan. Iedereen bij SJS is dan ook meer dan trots op Denilson en Edson dat ze hun taak zo goed hebben vervuld!

Denilson en Edson met oud-international Ronald de Boer…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HFC ’15 en Leudi Stoepman verlengen samenwerking

HFC '15 en hoofdtrainer Leudi Stoepman zetten ook in het seizoen 2022-2023 de samenwerking ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Transfertalk: Alwin Prusen van ASVB naar Veelerveen

Alwin Prusen maakt komende zomer de overstap van ASVB naar Veelerveen.