SJS’ers vlagdragers bij Nederlands Elftal

Tijdens de oefenwedstrijd tussen Nederland en Italië was er voor het eerst in de geschiedenis een belangrijke rol weggelegd voor voetballiefhebbers met een beperking. De vlaggen werden gedragen door G-voetballers samen met hun broer(tje) of zus(je). De enthousiaste SJS G-Jeugdspelers Denilson en Edson Keuter uit Mussel behoorden tot de twintig gelukkigen.

Genieten
Denilson stond gisteren samen met zijn broertje Edson oog in oog met de Nederlandse voetbalinternationals: dichter bij Oranje kun je bijna niet komen. Het was een extra spannende dag, omdat Denilson en Edson de eervolle taak hadden een vlag op het veld vast te houden tijdens de volksliederen. Goed concentreren hoort daar bij, maar vooral genieten van het moment. Het is immers een moment om nooit meer te vergeten.

Trots SJS
De KNVB, Fonds Gehandicaptensport en ING hebben Denilson en Edson via  SJS benaderd om vlaggendrager te worden. Vol enthousiasme zijn zij het avontuur aangegaan. Iedereen bij SJS is dan ook meer dan trots op Denilson en Edson dat ze hun taak zo goed hebben vervuld!

Denilson en Edson met oud-international Ronald de Boer…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veelgestelde vragen over het coronavirus in de sport

Het coronavirus roept de nodige vragen op bij sporters, sportclubs en sportbonden.

Herman Bats nieuwe hoofdtrainer Eext

Eext heeft voor komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.