Belabberd Valthermond laat iedereen met een kater achter

Het seizoen zit er voor Valthermond op. De equipe van Harris Huizingh maakte bij winst op het reeds gedegradeerde Helpman nog een kleine kans op de nacompetitie, maar het ging, op het eigen sportpark De Meent, kansloos met 3-1 ten onder.

Helpman werkt niet mee
Valthermond dacht het duel tegen de degradant wandelend tot een goed einde te kunnen brengen, maar daar wilde Helpman terecht niet aan meewerken. Het verschil op de ranglijst werd geen moment duidelijk. Of het moest, zoals een supporter al zei, dat deze verkeerd in het programmablad was afgedrukt.

Eretreffer
Via goals van Danny Dijkstra en Amar de Priester verkregen de bezoekers een 2-0 voorsprong, die na de pauze door Korne Dijkhuizen nog werd uitgebouwd. Pas in de slotfase deed Demy te Velde namens de thuisploeg iets terug, al kon er absoluut niet van een eretreffer gesproken worden. Door dit resultaat staat de ploeg dus met legen handen en is de lange zomerstop aangebroken.

Tevreden terugkijken
Die lege handen bezorgden iedereen binnen de club een fikse kater, al is enige nuance ook op zijn plaats. Met twee nederlagen op het einde van de competitie en het mislopen van de nacompetitie voelt het als een mislukt seizoen. Cijfermatig echter, is er dit seizoen beter gepresteerd dan het jaar hiervoor. Het grote verschil is echter dat de vierde positie toen wel iets opleverde en dit seizoen dus niet. Gemiddeld zijn er per wedstrijd echter meer punten behaald, is er meer gescoord en heeft men minder tegentreffers geïncasseerd. Alle reden om tevreden op het seizoen terug te kijken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond sluit af met overwinning

Valthermond sloot afgelopen zondag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Sleen. Zoals voor ...