ValthermondValthermond sloot afgelopen zondag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Sleen. Zoals voor vele clubs stond er voor deze beide ploegen ook niets meer op het spel, maar wilden zij ongetwijfeld wel het seizoen afsluiten met een overwinning. Voor Valthermond lukte dit uiteindelijk ook, al kwam de zege moeizaam tot stand.

Valthermond was op het eigen sportpark De Meent de betere in de eerste helft en had binnen tien minuten al op voorsprong kunnen komen. Jongeling Demy te Velde en oudgediende Edwin Drenth zagen hun inzetten echter niet tegen de touwen belanden. Even later zagen zij hun teamgenoot Alwin Braakman wel het doel treffen. De technische begaafde speler zag de doelman iets te ver voor zijn doel staan en met een fraaie lob maakte hij de 1-0.

Na rust nam Sleen het initiatief over en binnen korte tijd hadden zij de achterstand omgebogen in een 2-1 voorsprong. Twee keer was het Pelle Bos die na een voorzet wist te scoren. Mogelijkheden op een grotere voorsprong  hadden de gasten ook, maar de grootste kansen waren voor de thuisploeg via met name Te Velde en Wardenburg. Om alsnog een goed resultaat te behalen bracht scheidend trainer Rick Slor de naar SVBO vertrekkende Mark Woering binnen de lijnen en met een assist en een goal was hij grotendeels verantwoordelijk voor de 3-2 eindstand.

Met deze overwinning eindigt Valthermond op een enigszins teleurstellende vierde plaats en zijn daarmee uitgespeeld. Volgend jaar staat in Harris Huizingh een nieuwe trainer voor de groep en aan hem de schone taak om met de talentvolle selectie weer mee te doen om de bovenste plaatsen