Glenn Bijl heeft een nieuwe club

Glenn Bijl heeft een nieuwe club. De uit Stadskanaal afkomstige speler, die eerder dit jaar te horen kreeg dat zijn contract bij FC Groningen niet zou worden verlengd, gaat naar FC Emmen. Bijl 21 jaar, maakte onlangs zijn debuut in het eerste elftal, maar zijn prima optreden bracht de clubleiding van de ‘Trots van het Noorden’ niet op andere gedachten.

Doorontwikkelen
Jan Korte, de voetbal-technische man bij de Drenten, gaf op navraag van RTV Drenthe aan verguld te zijn met de komst van Bijl: “Glenn kan zich bij ons doorontwikkelen. Voordeel voor ons is dat hij zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan.”

Glenn Bijl… (foto: FC Groningen)
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Zaalvoetbal: het overzicht

De komende periode staat voor veel voetballers in het teken van zaalvoetbal. Diverse clubs ...

Competitie-indeling: Zondag 4e klasse C

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 4e klasse C.