Kampioenschap van Westerwolde

Ter afsluiting van het huidige seizoen organiseert v.v. Westerwolde in de maand juni het Westerwolds voetbalkampioenschap. Zeven voetbalverenigingen binnen de toekomstige gemeente Westerwolde (de huidige gemeenten Vlagtwedde en Bellingwedde), te weten Ter Apel ’96, JVV, Wedde, ASVB, Veelerveen, Bellingwolde en Westerwolde strijden om de hoogste eer. Het tweede elftal van Bellingwedde vervangt Sellingen, dat afzag van deelname.

De wedstrijden zijn verdeeld over drie speelavonden. Op vrijdag 9 juni staat er om 19.30 uur binnen de eerste ronde een viertal wedstrijden gepland. De vier winnaars van deze wedstrijden vormen de winnaarspoule en hieruit zullen twee wedstrijden worden samengesteld met de onderliggende gedachte dat iedere vereniging binnen dit toernooi minimaal één thuiswedstrijd speelt. Hetzelfde geldt voor de verliezerspoule.

Na deze tweede speelronde, die op donderdag 15 juni (aanvang 19.30 uur) op verschillende complexen wordt gespeeld, zijn de ploegen bekend die in de finale om het kampioenschap van Westerwolde gaan spelen. Evenals de strijd om deze titel, zullen ook alle overige ontmoetingen plaatsvinden op zaterdag 24 juni op sportpark De Barlage in Vlagtwedde. Op die dag wordt er om 18.00 uur afgetrapt  voor de wedstrijden om de zevende en vijfde plaats. Om 20.00 uur beginnen de kleine finale en de finale.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kampioenen van de Kanaalstreek: SJS 6

Het zesde elftal van SJS is voor de derde keer op rij kampioen geworden. ...

Competitie-indeling: Zondag 2e klasse K

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 2e klasse K.

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 speelronde 21

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2021/2022 na speelronde 21