Ter Apel zwaait viertal uit

Op het sportpark van Ter Apel ’96 wordt vanavond afscheid genomen van een kwartet voetballers. Onder andere Ron Kuper en Ben Zuidinga zullen na de zomerstop niet meer in actie komen voor de hoofdmacht van de rood-zwarten: het huidige eerste elftal speelt een wedstrijd tegen een selectie van oud-ploeggenoten van de afzwaaiende spelers.

Pijntjes
Volgens Zuidinga is het tijd voor andere sporten: “Ik ben gymleraar en voetbal gaf te veel pijntjes. Voor de dag na wedstrijden. In mijn werk is dat gewoon niet handig. Vanaf nu ga ik me toeleggen op triathlon en crossfit.” Twee andere spelers die afzwaaien zijn Kevin Rijnsbergen en Marcel Mulder: een verhuizing en werkzaamheden deden hen besluiten te stoppen bij Ter Apel.

Derde elftal
De vierde speler die stopt, is Ron Kuper. Na een mooie carrière, die hem langs FC Emmen, Nieuw Buinen en Titan bracht, kiest Kuper voor een vervolg als voetballer van het derde elftal van Ter Apel. De afscheidswedstrijd van Kuper en de zijnen begint om 20:00 uur.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Selectie Westerwolde start voorbereiding nieuw seizoen

Westerwolde is gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022.

Definitieve selecte Jeugdteam Kanaalstreek

Na de oefenwedstrijden tegen Gasselternijveen en Valthermond is de selectie van het Jeugdteam Kanaalstreek ...