Wegen PJC en Wouter Valeton scheiden per direct

PJC moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nu Wouter Valeton is vertrokken.

PJC maakt het restant van het seizoen af zonder Wouter Valeton. De oefenmeester was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Pekelders en had onlangs nog zijn contract verlengd. Beide partijen zijn nu echter in goed onderling overleg uit elkaar gegaan. 

Wouter Valeton en PJC in goed onderling overleg uit elkaar

Dat bevestigt Valeton ook tegenover De Koerier. “Inmiddels is duidelijk dat een groot deel van de huidige selectie na dit seizoen afscheid neemt van PJC 1 en dat komt niet helemaal overeen met de plannen van de immer ambitieuze Valeton, die als voetballer onder andere schitterde in de eerste klasse en hoofdklasse”, schrijft het medium.

PJC moet met twee wedstrijden te gaan nog alle zeilen bijzetten om het vege lijf te redden in de zondag vierde klasse C. De Pekelders staan tiende met slechts twee punten voorsprong op een rechtstreekse degradatieplek. Valeton zegt ondanks de tegenvallende resultaten een mooie periode te hebben gehad bij PJC. “Ik heb er veel leuke mensen ontmoet, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur.”

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na plaatsing Engeland en Spanje voor kwartfinales

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na plaatsing Engeland en Spanje voor kwartfinales.

Voorbeschouwing 15 en 16 november

Het is weer behelpen voor de echte voetballiefhebbers onder ons, want komend weekend staat ...

60 miljoen steun extra voor sport

De overheid stelt extra geld beschikbaar om de sport te helpen de komende tijd.