Geslaagde verjaardag voor SETA

Na een periode van voorbereiding was voor SETA afgelopen zaterdag (10 juni, red.) het moment daar om de zestigste verjaardag te vieren. Tijdens de meer dan geslaagde jubileumdag bleek dat de Sportclub Exloërmond Tot Afdraai springlevend is.

Sportief
Dat het met de sportieve toekomst van de Musselkanaalsters ook wel goed zit, bleek uit de wedstrijd tussen de kabouters en JO-9 van de club tegen de ouders/verzorgers. Na amper twintig seconden was het raak en scoorden de ouders de openingstreffer. Daarna nam de jeugd het initiatief en voetbalde het naar een ruime 28-10 overwinning. Na dit sportieve onderdeel opende voorzitter Jan Hartman de jubileumdag, die werd opgeluisterd door Herman Sandman.

Oude verhalen
Sandman, begenadigd schrijver, heeft bij SETA een verleden als actief voetballer: een periode die hem de nodige inspiratie heeft gegeven bij het schrijven van boeken en columns. De voordracht van Sandman bleek de aanzet tot een middag waarin het ophalen van oude verhalen centraal stond. Teamgenoten die elkaar twintig jaar of meer niet hadden gezien of gesproken, pakten de draad op als waren er slechts enkele dagen verstreken.

Nooit verloren
Tussen alle gesprekken door kon er een kijkje genomen worden in de sporthal, waar de vrijwilligers veel werk hadden verricht op versiering en invulling met oude foto’s, shirts en diverse krantenknipsels uit het verleden. Toen de organisatie na afloop van de festiviteiten de balans opmaakte werd voor hen één ding duidelijk: “Knoop goed in je oren, SETA gaat nooit verloren!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek: sinds 9 december 2013…

Exact twee jaar geleden zag FC Kanaalstreek het levenslicht. Nog één keer het artikel waar het ...

Tussenstand EK Pool na Kroatië – Schotland: 3-1

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Kroatië - Schotland

Transfertalk: HOC versterkt zich met nieuwe doelman

HOC heeft komend seizoen de beschikking over een nieuwe doelman.