TransferTalk: komen en gaan bij Ter Apel ’96

Derdeklasser Ter Apel ’96 sluit het komende seizoen een oud-speler opnieuw in de armen: vleugelaanvaller Patrick Bults keert na één seizoen Nieuw Buinen terug bij de ploeg uit het grensdorp. Tegenover de terugkeer van Bults staat het vertrek van Thijs Over. Door omstandigheden kwam Over de afgelopen twee seizoen naar eigen smaak te weinig in actie.

Basisspeler worden
“Ik denk dat dit het moment is om buiten Ter Apel te kijken.” Over, die regelmatig met blessureleed werd geconfronteerd maakt de overstap naar Titan. De degradatie van de rood-witten naar de vierde klasse ziet Over niet als een belemmering: “Titan moet bouwen aan een nieuw team, mede omdat een aantal ervaren kracht de club verlaat. Wanneer ik het plezier in het spelletje weer terug heb, ben ik zeker een toegevoegde waarde.”  Het doel van de 22-jarige is dan ook het veroveren van een basisplaats in een team dat naar de derde klasse moet promoveren.

Veranderde status
Voor Patrick Bults geldt feitelijk hetzelfde. De 22-jarige aanvaller startte in het begin van het seizoen regelmatig in de basisopstelling van Nieuw Buinen, maar zag zijn status langzaam maar zeker veranderen: “De trainer maakte op enig moment andere keuzes. Jammer voor mij. Zeker omdat het team daarna ging draaien.” En dus kwam Bults amper nog in de plannen van Geert Oosterloo voor. Tijd voor een nieuwe uitdaging derhalve: “Ik wil veel voetballen. Ondanks dat mijn avontuur bij Nieuw Buinen niet echt is geworden wat ik ervan had gehoopt, blijf ik Nieuw Buinen een prachtige club vinden!”

Patrick Bults gaat weer in het rood-zwart spelen…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Belangrijkste regels nacompetitie

De nacompetitie voor de Kanaalstreekclubs start komend weekeinde. De belangrijkste regels op een rijtje. ...

Nieuwe doelman voor NWVV

NWVV heeft voor komend seizoen een nieuwe doelman.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.