Onstwedder Boys onderuit tegen Albert Stevens

De bekerontmoeting tussen de Onstwedder Boys en Borger is gewonnen door de Drenten. Op sportpark de Boskamp werd het 1-3 voor de groenhemden. Grote man bij de vierdeklasser was Albert Stevens, die de gehele productie voor zijn rekening nam. Bij de thuisploeg was Gerko Scheper de doelpuntenmaker.

Twee keer paal

Al na vijf minuten spelen kwamen de gasten uit Borger op voorsprong. Stevens stond volledig vrij in het strafschopgebied en schoot de 0-1 binnen. De ploeg van Arne Joling raakte vervolgens twee keer de paal, waarna de thuisploeg iets beter in de wedstrijd kwam. Dit leverde ook de gelijkmaker op door Gerko Scheper, na een assist van Harm Visser.

Geheel terecht

In de tweede helft was het alleen Borger dat de klok sloeg. Zij speelden aanzienlijk beter dan de Onstwedders en kwamen dan ook geheel terecht op voorsprong via opnieuw Stevens, op aangeven van Melvin Ottens. Na 65 minuten maakte Stevens zijn hattrick compleet en daarmee besliste hij ook de wedstrijd: 1-3. In de slotfase had Gerwin de Wijk nog iets terug kunnen, maar zijn inzet werd gepakt door keeper Haandrikman.